Gra 3D z elementami RPG
chętnie bym wam pomugł w robieniu gry czy można wam jakoś pomuc . Bardzo proszę o odpowiedz.
___________________________________________________________________________________
Bardzo chętnie mógł bym się zająć textura.
___________________________________________________________________________________
Jęśli są jacyś ludzie którzy chcą się przysłużyć w robieniu gry powini tu złożyć tą prośbę.
@EDIT
by 123geninpl
Nie jesteś administratorem żeby wypominać innym użytkownikom co mogliby robić.
Co do pytania to zrobiłem i jestem w posiadaniu ponad 100 tekstur do gry więc "Nie dzięki" pomoc nie będzie potrzebna ale temat jest właściwy i niech zostanie.
@PS Popracuj nad ortografią.
_____________________________________________________________________________________
nie chciałem żeby to wyglądało jak bym sam chciał pomagaci
Ostatnio edytowany przez michalswe (2011-03-02 15:33:11)
Michalswe na pewno każdy z nas chciałby pomóc przy robieniu tej gry ale i tak jak admini będą potrzebować pomocy to na pewno sami nam o tym powiedzą A poza tym w jaki sposób byś miał popracować nad teksturą skoro Konrad dobrze sobie radzi więc na razie nie potrzebna mu pomoc...
Nie dziwie się twoim zainteresowaniem i zachętom to pracy lecz nawet jeśli byśmy mieli coś robić to nie wiem chyba zostać beta testerami chociaż i tak to mało prawdo podobne, gdyż mogą sami admini być beta testerami i nie poprosić nikogo z "zewnątrz"
chcem im pomuc dlatego bo:
1.gra wyszła szybciej
2.chcem być testerem
3.lubię wymyślaci i robić textury
To też zależy od tego czy twoje tekstury są dobre... A poza tym trzeba pomagać za równo Konradowi jak i Gracjanowi bo co z tego jak np ty i Konrad skończycie jak Gracjan nawet nie będzie w połowie i wtedy gra mniej więcej wyjdzie w tym samym czasie...
Jeżeli chcesz mieć jakąkolwiek szansę, kup sobie to http://www.lideria.pl/img_big/67222.jpg
Biedak
Jeszcze nie przeczytałem a i tak wiem że będą WIELKIE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE