Gra 3D z elementami RPG
Czy w tej grze będą jakieś sklepiki które będzie obsługiwał komputer czy wszystkie itemki będą wylatywać z potworków albo będą gdzieś leżeć w lesie ? Bo niby to jest taki banał a jak by tych sklepików nie było to wszystkie itemki leciały z adminów kona i to nie było by fajne.
Autor gry
@UP
Co do straganu to gdy go założysz i ktoś na ten stragan kliknie wyświetla mu się okienko ekwipunku straganu gdy klikasz prawym na przedmiot w straganie wyświetla ci się komunikat "Czy na pewno chcesz zakupić ten przedmiot?" A założyciel straganu będzie musiał tylko być dostępny w grze i ciągle siedzieć w tym straganie.
Nie będą wylatywały "itemki" z mobów chyba że np. zabijesz wilka i masz umiejętność "Garbowanie zwierząt" to możesz wyciąć z wilka skórę.
Jeżeli chodzi o wypadanie przedmiotów z graczy po ich zabiciu to naprawdę nie wiem w bliższym czasie poinformuję Cię
Aha no nawet dobrze ale jak na przykład zabijesz tego wilka to potrzebne są punkty umiejętności by uciąć mu kawał mięcha ??
I wracając do straganów
Każdy gracz będzie mógł wystawić stragan ale on zamienia się w ten stragan i nie może się ruszać (tak jak w przypadku gry metin2) czy stawia sobie jakiś stragan i może sobie gdzieś indziej iść?? Dobra wiem ze będą gracze mogli sobie wystawić ale czy będą sklepy które obsługuje komputer?? I czy będzie można nabyć umiejętność dzięki której ulepsza się bron na + ileś ??
Autor gry
Cinek napisał:
Aha no nawet dobrze ale jak na przykład zabijesz tego wilka to potrzebne są punkty umiejętności by uciąć mu kawał mięcha ??
I wracając do straganów
Każdy gracz będzie mógł wystawić stragan ale on zamienia się w ten stragan i nie może się ruszać (tak jak w przypadku gry metin2) czy stawia sobie jakiś stragan i może sobie gdzieś indziej iść?? Dobra wiem ze będą gracze mogli sobie wystawić ale czy będą sklepy które obsługuje komputer?? I czy będzie można nabyć umiejętność dzięki której ulepsza się bron na + ileś ??
@EDIT Więc będzie tak jak w metinie tylko że będzie odgrywana animacja twojej postaci.
by 123geninpl
@DOWN
Możliwe że tak będzie jak myślisz ale nie jesteśmy pewni.
Ooo dobre i to szkoda ze w taki sposób bo dobrze było by gdyby można było zatrudnić jakiegoś kolesia (albo normalnego gracza albo komputer) i on by ci sprzedawał a cała kasa by poszła do takiego kolesia co by ci deponował kase (Komputer lub zaufany gracz) i potem po prostu sobie od niego odbierasz a temu kolesiowi co ci sprzedaje to by się dało mu np tygodniowo 500 i każdy by był zadowolony
@Cinek
To nie jest dla nas priorytet, na razie patrz do działu Progress Bar w którym są wypisane rzeczy którymi aktualnie się zajmujemy lub które są dla nas najważniejsze. To co napisałeś może będzie później, lecz wydaję mi się że nie będzie to potrzebne.